GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIE

Ruilen en Retourneren

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Mocht je de door jouw bestelde artikelen willen retourneren, meld je retour dan aan door een mail te sturen naar: info@smartwatch-4-kids.nl dan sturen wij het retourformulier naar je op.

Stuur het ingevulde retourformulier samen met de orderbevestiging mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om waarde vermindering in rekening te brengen als het vermoeden bestaat dat de artikelen meer gebruikt zijn dan nodig om te kunnen beoordelen of u het wilt houden. Ook kunnen wij een waarde vermindering in rekening brengen als na testen blijkt dat de QR codes van de smartwatch geregistreerd zijn.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code (€7,25). De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Smartwatch 4 Kids is niet verantwoordelijk voor gestolen of verloren pakketten waarvan bevestigd is dat deze op het opgegeven adres geleverd is. 
Bij navraag zullen wij de levering bevestigen en aantonen dat de order geleverd is op aangeven adres, de leverdatum/tijd en de traceer gegevens zodat de klant dit zelf kan onderzoeken.